Rapunzel is een psychotherapeutische groepspraktijk gevestigd in Diest.

Wij voorzien voor kinderen, jongeren en gezinnen een ruim therapeutisch aanbod in een aangename setting. Steeds opnieuw gaan we op zoek naar de hulp die het best aansluit bij de vraag van de cliënt en/of het gezin.
Lees meer

Medewerkers

Al onze medewerkers hebben een universitaire menswetenschappelijke vooropleiding en volgden een erkende therapieopleiding.
Zij beschikken allen over een rijke professionele ervaring.
Bekijk ons team

 
 
 

Contactformulier therapiecentrum Rapunzel

Indien u een afspraak wilt maken voor therapie of een jongere wilt aanmelden voor de sociale vaardigheidstraining, vragen wij u contactgegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen weldra contact met u op.
U kan zich ook telefonisch aanmelden.

» Neem zeker ook een kijkje op de pagina veelgestelde vragen.Afspraken

Wanneer u een eerste afspraak wenst te maken, kan u telefonisch contact opnemen via het algemeen nummer 0474 79 74 51 en dit op
maandag-, dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend tussen 9u00 en 12u00.

Na uw aanmelding zal één van de therapeuten u persoonlijk contacteren om een eerste afspraak vast te leggen. Alle volgende afspraken worden op het einde van iedere sessie gemaakt in samenspraak met de therapeut. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde psychotherapeut(e) mag u dit aangeven. We proberen hiermee in de mate van het mogelijke rekening te houden.

Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, kan u die annuleren door te bellen naar het persoonlijk nummer van uw therapeut. Iedere annulering dient te gebeuren ten minste 24 uur voor de geplande sessie. Indien u niet tijdig annuleert, wordt de sessie aangerekend.

Contacteer ons

Op dit nummer bellen we je om een afspraak te maken.
CAPTCHA code