Foto 2-daagse workshop Sculpting in de narratieve systeemtherapie

Rapunzel organiseert in samenwerking met De School voor systemische opleidingen in maart 2019 een 2-daagse workshop Sculpting in de narratieve systeemtherapie.

Workshop

In deze 2-daagse workshop gaan we aan de hand van door de deelnemers ingebrachte casuïstiek aan de slag met het creëren van een therapeutische context. Vervolgens geven we op non-verbale wijze vorm aan de dynamieken en patronen die zich voordoen in de ingebrachte casuïstiek en oefenen we met de sculptingmethode. Zo brengen we de relatie in beeld.

Bekijk het volledige programma

Trainers

Greet Splingaer is master in de psycho- en orthopedagogie, Psychotherapeute en erkend als opleider en supervisor door de Belgische Vereniging van Opleiders in de Systeemtherapie (BVOS) en BVRGS.  Greet is Coördinator van het Therapiecentrum en Vormingscentrum Rapunzel.

Mariëlle Gelissen is psychologe en erkend als relatie-en gezinstherapeute door de Nederlandse Vereniging voor relatie-en gezinstherapie (NVRG). Mariëlle is werkzaam als vrijgevestigde en als systeemtherapeut verbonden aan de praktijk van Jan Olthof te Bunde (Zuid Limburg, Nederland). Zij is tevens coördinator van de school voor systemische opleidingen van Jan Olthof (Nederland). 

Praktisch

  • Locatie: Schoolpad 7, 6241 CK Bunde
  • Datum: 13 en 14 maart 2019
  • Tijd: 10.00 tot 17.30 uur, met een uur lunchpauze
     

» Bekijk de workshop "De relatie in beeld. Sculpting in de narratieve systeemtherapie. "

Deel dit bericht